Aanbieding
G-Shock G-Squad Bluetooth Horloge GBA-800LU-1A1ER

GBA-800LU-1A1ER

G-Shock G-Squad Bluetooth Horloge GBA-800LU-1A1ER

G-Shock

Dit G-Shock G-Squad Bluetooth GBA-800LU-1A1ER horloge heeft een kunststof/resin kast met een diameter van 48.5 mm en is voorzien van een kunstof band gecombineerd met Resin; Resin bestaat uit kunsthars en is dankzij de extreme houdbaarheid en flexibiliteit het ideale materiaal voor armbanden.

In de kast bevindt zich een Quartz kwaliteitsuurwerk. Op de band zit een reflecteren strip, handig voor o.a. hardlopers in het donker.

Dit prachtige horloge is schokbestendig en uitgerust met een energiebesparende Bluetooth-technologie waarmee het horloge draadloos met de smartphone kan worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden. Het model beschikt ook over een stappenteller, superilluminator; met een knop kan de display in een populaire kleur helder worden verlicht, wereldtijd, chronograaf functie, 24 uurs functie, alarm, en een dag en datum aanduiding. Ronde geheugen 200; gemeten totalen, ronde en tussentijden kunnen opgeslagen worden met datum en kan later weer vertoond worden. Het geheugen heeft plaats voor 200 data sets.
Het horloge beschikt ook over een Phone Finder; Smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.

Het horloge is 20 ATM waterdicht. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor duiken. 

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 125,00 € 139,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie G-Squad
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 48.5 mm
Materiaal Kast Kunststof
Kleur Kast Zwart
Kleur Wijzerplaat Zwart, Geel
Materiaal Band Kunststof
Kleur band Zwart, Geel
Materiaal Glas Mineraal Glass
Uurwerk Quartz
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar