Nieuw
G-Shock Mudmaster Burton Limited Edition GG-B100BTN-1AER

GG-B100BTN-1AER

G-Shock Mudmaster Burton Limited Edition GG-B100BTN-1AER

G-Shock

Dit G-Shock Mudmaster Burton Limited Edition GG-B100BTN-1AER horloge heeft een resin met carbon (vuilafstotende) kast met een diameter van 55 mm en is voorzien van een Resin band;  Resin bestaat uit kunsthars en is dankzij de extreme houdbaarheid en flexibiliteit het ideale materiaal voor armbanden.

In de kast bevindt zich een Quartz kwaliteitsuurwerk.

Dit prachtige horloge is schokbestendig en beschikt ook over een Volautomatisch LED-lampje; Met draaien van de pols wordt bij donkere omstandigheden de display automatisch verlicht, wereldtijden, kompas, thermometer, barometer, hoogtemeter, chronograaf functie, 24 uurs functie, alarm, stappenteller, tracklog en een dag en datum aanduiding.

Het horloge is uitgerust met een energiebesparende Bluetooth-technologie waarmee het horloge draadloos met de smartphone kan worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.
Het model heeft ook een Phone Finder; Smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.
Verder heeft het horloge een Track Log; na het activeren van de tracklogfunctie worden route- en hoogteprofielen opgeslagen in de smartphone en kunnen ze op een kaart worden bekeken. Bovendien worden ze automatisch opgeslagen in een tracklogboek.

Het horloge is 20 ATM waterdicht. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor duiken.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 429,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Mudmaster
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 55 mm
Materiaal Kast Carbon
Kleur Kast Zwart
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Kunststof
Kleur band Zwart, Wit
Materiaal Glas Gehard Mineraal Glas
Uurwerk Quartz
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar