G-Shock Rangeman Horloge GPR-B1000-1ER

GPR-B1000-1ER

G-Shock Rangeman Horloge GPR-B1000-1ER

G-Shock

Dit G-Shock Rangeman GPR-B1000-1ER horloge heeft een kunststof kast met een diameter van 58 mm en is voorzien van een carbon band gecombineerd met Resin; Resin bestaat uit kunsthars en is dankzij de extreme houdbaarheid en flexibiliteit het ideale materiaal voor armbanden.

In de kast bevindt zich een solar powered kwaliteitsuurwerk. Deze is hierdoor oplaadbaar met zowel zon- als kunstlicht.

Daarnaast werkt het horloge ook op radio signaal. Nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in. 

Het horloge is ook nog eens verbonden met GPS. Dankzij de GPS-ontvanger geeft het horloge altijd en overal ter wereld exact de juiste tijd aan.

Dit prachtige horloge heeft een krasvrij saffier glas, is vuilafstotend, schokbestendig en is uitgerust met een energiebesparende Bluetooth-technologie waarmee het horloge draadloos met de smartphone kan worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden. Dit model beschikt ook over een barometer, kompas, hoogtemeter, thermometer,  Volautomatisch LED-lampje; Met draaien van de pols wordt bij donkere omstandigheden de display automatisch verlicht, wereldtijd, zonsopgang/ondergang, chronograaf functie, 24 uurs functie, alarm, en een dag en datum aanduiding.

Het horloge is 20 ATM waterdicht. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor duiken. 

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 799,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Rangeman
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 58 mm
Materiaal Kast Kunststof
Kleur Kast Zwart
Dikte kast 20 mm
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Carbon
Kleur band Zwart
Lengte Band 22 cm
Breedte band 24 mm
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Solar
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar