Seiko Astron Horloge SSH069J1

SSH069J1

Seiko Astron Horloge SSH069J1

Seiko

Dit Seiko Astron GPS Solar SSH069J1 Heren horloge heeft een zwart kleurige titanium kast met een diameter van 42.8 mm en is voorzien van een zwart kleurige titanium band met een vouwsluiting. In de kast bevindt zich een Solar kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met een saffier glas. 

Seiko introduceert het nieuwe 5X GPS Solar kaliber. 's Werelds meest geavanceerde GPS Solar kaliber ooit. Door verbinding te maken met het GPS-netwerk, past de nieuwe Astron zich met één druk op de knop aan uw tijdzone (40 verschillende tijdzones) aan en hoeft hij, door alle energie die hij nodig heeft van het licht alleen, nooit een batterij te vervangen. De nieuwe Astron GPS Solar is sneller, nog gemakkelijker te bedienen en biedt een betere ontvangstmogelijkheid. Het energieverbruik is bovendien geoptimaliseerd.

Deze Astron heeft onder andere een dag en datum indicatie, tweede tijd zone, AM/PM indicator, flight-mode, lichtgevende wijzers en indexen en heeft een Perpetual Calendar Functie welke de juiste datum aangeeft tot het jaar 2100.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 2.800,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Astron
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 42.8 mm
Materiaal Kast Titanium
Kleur Kast Zwart
Dikte kast 15 mm
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Titanium
Kleur band Zwart
Lengte Band 21 cm
Breedte band 19.5 mm
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Solar
Type sluiting Vouwsluiting
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar