Seiko Prospex Solar Horloge SSC741P1

SSC741P1

Seiko Prospex Solar Horloge SSC741P1

Seiko

Dit exclusieve Seiko Prospex Solar Heren Save The Ocean Special Edition horloge SSC741P1 dankt zijn prachtige voorkomen aan de luxe zilver kleurige (roestvrij) stalen band in combinatie met de elegante ronde zilver kleurige (roestvrij) stalen kast en bij passende blauwe wijzerplaat. Dit weergaloze model is voorzien van een hardlex mineraal glas en heeft een waterdichtheid van 20 ATM, geschikt om mee te duiken. Naast de datum aanduiding beschikt dit model ook over een een chronograaf functie waarmee u bijvoorbeeld tijden kunt opnemen. Het gebruikte uurwerk is een solar uurwerk. Deze is hierdoor oplaadbaar met zowel zon- als kunstlicht.

De Witte Haai, de meest tot de verbeelding sprekende en beschermde haaiensoort, speelt een prominente rol in alle uitingen rond dit bijzondere project. De prachtige oceaanblauwe wijzerplaten van deze unieke duikershorloges zijn een subtiele verwijzing naar het belang van gezonde oceanen en elke wijzerplaat is voorzien van een fraaie haaienvin.

Een deel van de opbrengst van de verkoop van deze collectie zal worden gedoneerd aan het non-profit Fabien Cousteau Ocean Learning Center, dat het bewustzijn verhoogt van manieren om het water van de planeten en het bedreigde zeeleven te behouden en te beschermen.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 450,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Prospex
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 43.5 mm
Materiaal Kast Roestvrij Staal
Kleur Kast Zilver
Dikte kast 14 mm
Kleur Wijzerplaat Blauw
Materiaal Band Roestvrij Staal
Kleur band Zilver
Lengte Band 21.5 cm
Breedte band 20 mm
Materiaal Glas Hardlex Mineraal Glas
Uurwerk Solar
Gang Reserve 6 Maanden
Type sluiting Vouwsluiting
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar