Edox Skydiver Neptunian Automatic 80120 37RNNCA NIR Edox Skydiver Neptunian Automatic 80120 37RNNCA NIR Edox Skydiver Neptunian Automatic 80120 37RNNCA NIR Edox Skydiver Neptunian Automatic 80120 37RNNCA NIR

80120 37RNNCA NIR

Edox Skydiver Neptunian Automatic 80120 37RNNCA NIR

Edox

Dit Edox Skydiver Neptunian is een roestvrijstalen automatisch horloge met helium ventiel, saffier glas en een waterdichtheid van maarliefst 1000 meter.

Zo’n 50 jaar geleden heeft de Zwitserse horlogemaker Edox de legendarische SkyDiver horloges geintroduceerd. een sport horloge speciaal gemaakt en ontworpen voor een elite groep van paratroopers. Edox geeft met deze nieuwe SkyDiver Neptunian een top en moderne makeover met daarbij de styling van het historische model van vroeger.

Waterdicht tot een verbazingwekkende 1000 meter diepte, de Edox SkyDiver Neptunian is gemaakt voor extreme condities en niet alleen voor onderwater gebruik. Dit dankzij de sterke stainless steel behuizing en het 3mm dikke saffier glas. Het heeft een zeer heldere wijzerplaat en de ceramische draairing maakt het tot een mooi en sterk geheel. De achterzijde is voorzien van een zeer mooi reliëf van Neptunes, de oud Romeinse god van de Zee.

De tijd is makkelijk af te lezen, bij weinig licht en ook onderwater, dankzij de SkyDiver Neptunian’s SuperLuminova X1-coating op de wijzers en indexen. Het ingebouwde helium ontsnappings ventiel garandeerd dat het Automatische Caliber-80 uurwerk van de SkyDiver Neptunian met haar 42-uurs gangreserve geen seconde mist, ook niet bij en na extreem gebruik boven en onderwater.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 1.350,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Skydiver Neptunian
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 44 mm
Materiaal Kast Roestvrij Staal
Kleur band Zilver
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Automatic
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 100 ATM
Garantie 2 Jaar