Service

Bij City Diamonds staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. De meeste service activiteiten worden in onze eigen werkplaats of atelier verricht. Voor specialistische service onderhouden wij nauwe relaties met vakbekwame, professionele collega's.

 

 

Horloge Reparatie

Wij verrichten alle reparaties aan vrijwel alle merken horloges. Het vervangen van een batterij en veel kleine reparaties kunnen vaak vrijwel direct worden gedaan.

Wij bezitten een eigen goudsmids- en horlogemakersatelier met professionele apparatuur waar we zelf deskundig (kleine) reparaties uitvoeren.

  • Ook horloges hebben onderhoud nodig. Een mechanisch uurwerk is een mechanisch precisie instrument dat uit honderden beweegbare onderdelen bestaat.  Deze onderdelen bewegen jaren achtereen aan ��n stuk door, de onderdelen zullen na verloop van tijd in het uurwerk gaan slijten.

  • Wij adviseren uw horloge eens in drie tot vijf jaar een onderhoudsbeurt te geven. Een tijdige onderhoudsbeurt is van belang. De olie waarmee de draaiende onderdelen van uw horloge in beweging zijn, zal na verloop van tijd verouderen, uitdrogen en hierdoor haar smerende werking verliezen.

  • Indien u constateert dat uw horloge achter of voor gaat lopen is dit vaak een indicatie dat het uurwerk van uw horloge beginnende slijtage vertoont. In dit geval adviseren wij u, uw horloge zo snel mogelijk ter reparatie aan te bieden. Langer wachten kan leiden tot extra slijtage in het uurwerk en der halve zullen er meerdere uurwerkonderdelen vervangen moeten worden.

  • Voor het onderhoud en de reparatie zullen wij uw horloge in de meeste gevallen naar de Aftersales van het desbetreffende merk versturen.

Graveren

In de meeste horloges is het mogelijk om een gravure te plaatsen, zo kunt u het  horloge persoonlijker maken. Onze medewerkers in onze winkel informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten.

Graveren in een bij ons gekocht horloge of sieraad is een service. 

Hirsch Horlogebanden

Zoekt u een nieuwe horlogeband?

Al generaties lang stelt HIRSCH de kwaliteitsnorm in voor horlogebanden. Elke band is gemaakt in de originele HIRSCH kwaliteit. De horlogebanden zijn gemaakt van kostbare materialen, zorgen voor de esthetische visuele indruk en duurzaamheid en zijn een genot om te dragen.

Alleen in de winkel verkrijgbaar.