Service

Bij City Diamonds staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. De meeste service activiteiten worden in onze eigen werkplaats of atelier verricht. Voor specialistische service onderhouden wij nauwe relaties met vakbekwame, professionele collega's.

 

 

Horloge Reparatie

Wij verrichten alle reparaties aan vrijwel alle merken horloges. Het vervangen van een batterij en veel kleine reparaties kunnen vaak vrijwel direct worden gedaan.

Wij bezitten een eigen goudsmids- en horlogemakersatelier met professionele apparatuur waar we zelf deskundig (kleine) reparaties uitvoeren.

Graveren

In de meeste horloges is het mogelijk om een gravure te plaatsen, zo kunt u het  horloge persoonlijker maken. Onze medewerkers in onze winkel informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten.

Graveren in een bij ons gekocht horloge of sieraad is een service. 

Hirsch Horlogebanden

Zoekt u een nieuwe horlogeband?

Al generaties lang stelt HIRSCH de kwaliteitsnorm in voor horlogebanden. Elke band is gemaakt in de originele HIRSCH kwaliteit. De horlogebanden zijn gemaakt van kostbare materialen, zorgen voor de esthetische visuele indruk en duurzaamheid en zijn een genot om te dragen.

Alleen in de winkel verkrijgbaar.

Oorbellen Schieten

City Diamonds schiet oorbellen vanaf 12 jaar.  Afhankelijk van de drukte in de winkel kunnen we je meteen helpen. Tot een leeftijd van 16 jaar heb je toestemming van je ouders nodig.

Bij City Diamonds schieten we alleen oorbellen in het zachte gedeelte van het oor, wij schieten niet in het kraakbeen.