Levering 

City Diamonds kan u garanderen dat we uw producten op een snelle en veilige methode verzenden. Alle bestellingen binnen de EU worden gatis verzonden. City Diamonds verzend alle producten met DHL of Post NL. City Diamonds streeft ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te versturen, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe aankoop kunt genieten. U kunt ten alle tijden uw pakket volgen via de Track en Trace code. Zodra uw product bij ons uit de winkel wordt verstuurd krijgt u een Track en Trace code per e-mail toegestuurd. Met deze code kunt u zien waar uw product zich bevindt.

Retourneren

Een artikel ruilen of retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. De retour kosten zijn voor de koper.
Ruilen of retourneren van een artikel is alleen mogelijk mits het product online is gekocht en aan ondergenoemde voorwaarden wordt voldaan:

  1. Indien alle originele papieren (certificaten, garanties etc.) en de originele aankoopbon aanwezig zijn, het artikel authentiek en in nieuwstaat is, in de originele (merk)doos verpakt is en het artikel vrij is van draagsporen en /of beschadigingen.
  2. Wanneer het artikel door de specialist van City Diamonds echt en onbeschadigd is bevonden en aan de overige genoemde voorwaarden is voldaan, zal er contact met de klant worden opgenomen om deze te melden dat ruiling/retournering akkoord is. In dat geval zal het aankoopbedrag aan de klant worden teruggegeven/ het artikel geruild mogen worden.
  3. Indien het artikel beschadigd en / of onecht is en/of niet voorzien is van alle voornoemde authentieke papieren en documenten, kan het niet geaccepteerd worden ter ruiling / retournering en wordt dit (daar waar van toepassing ook schriftelijk (per mail) met opgave van redenen aan de klant gemeld. Het aangekochte artikel blijft in dat geval eigendom van de klant.
    Teruggaven: Wanneer het product in goede orde is ontvangen bij ons retour adres, wordt er binnen 14 (werk) dagen uw geld teruggestort.

 

Retouren kunt u versturen naar:

City Diamonds 

Kalverstraat 51

1012 NZ Amsterdam