G-Shock Classic Horloge GA-110GB-1AER

GA-110GB-1AER

G-Shock Classic Horloge GA-110GB-1AER

G-Shock

Dit G-Shock Classic GA-110GB-1AER horloge heeft een kunststof kast met een diameter van 55 mm en is voorzien van een kunststof band gecombineerd met Resin; Resin bestaat uit kunsthars en is dankzij de extreme houdbaarheid en flexibiliteit het ideale materiaal voor armbanden.

In de kast bevindt zich een Quartz kwaliteitsuurwerk.

Dit prachtige horloge is schokbestendig en beschikt over een Auto LED-lampje; Met een lichte draaibeweging van de pols laat u de LED-lampjes van het display oplichten, Automatische kalender;
Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven. Snoozefunctie; Telkens als het alarm wordt gestopt, klinkt het na een paar minuten opnieuw. Snelheidsweergave; De gemiddelde snelheid voor een afgelegde afstand kan worden gemeten. Eenvoudig aan het begin de afstand invoeren en dan bij de start en bij het bereiken van de bestemming de stopwatch indrukken - meteen wordt de gemiddelde snelheid weergegeven. Het horloge beschikt verder over; wereldtijden, chronograaf functie, timer, 24 uurs functie, 5 alarmen, een dag en datum aanduiding en is antimagnetisch.

Het horloge is 20 ATM waterdicht. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor duiken. 

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 149,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Classic
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 55 mm
Materiaal Kast Kunststof
Kleur Kast Zwart
Dikte kast 16,9 mm
Kleur Wijzerplaat Goud, Zwart
Materiaal Band Kunststof
Kleur band Zwart
Materiaal Glas Mineraal Glas
Uurwerk Quartz
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar