G-Shock Full Metal Horloge GM-B2100GD-5AER G-Shock Full Metal Horloge GM-B2100GD-5AER G-Shock Full Metal Horloge GM-B2100GD-5AER G-Shock Full Metal Horloge GM-B2100GD-5AER G-Shock Full Metal Horloge GM-B2100GD-5AER G-Shock Full Metal Horloge GM-B2100GD-5AER

GM-B2100GD-5AER

G-Shock Full Metal Horloge GM-B2100GD-5AER

G-Shock

Introductie van de eerste volledig metalen toevoeging aan de voortdurend evoluerende 2100-lijn van uurwerken die de erfenis van de allereerste G-SHOCK, de DW-5000C, erven.

De luxe volledig metalen constructie met een behuizing met schroefdeksel, bezel en band gemaakt van roestvrij staal zorgt voor een gestroomlijnd, minimalistisch ontwerp, terwijl de module wordt beschermd tegen stoten wanneer deze valt. We gaan terug in de tijd met de achthoekige bezel en het speciale bandontwerp van het origineel uit 1983, allemaal uitgevoerd in metaal.

Koppelt met een smartphone via Bluetooth®. Maak eenvoudig gebruik van de speciale app voor nauwkeurige tijdregistratie die u op het goede spoor houdt. Met Tough Solar, een zeer heldere LED-lamp en een reeks andere handige functies is dit een uurwerk dat stijl en praktisch gebruiksgemak biedt.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 599,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Full Metal
Vorm Kast Achthoekig
Diameter Kast 45mm
Materiaal Kast Roestvrij Staal
Kleur Kast Rose gold ion plated
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Roestvrij Staal
Materiaal Glas Gehard Mineraal Glas
Uurwerk Solar Quartz
Type sluiting Kliksluiting
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar