G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000D-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000D-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000D-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000D-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000D-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000D-1AER

MTG-B3000D-1AER

G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000D-1AER

G-Shock

Dit G-Shock MT-G MTG-B3000D-1AER horloge heeft een roestvrij stalen kast gecombineerd met carbon met een diameter van 51 mm en is voorzien van een roestvrij stalen band met IP coating met vouwsluiting.

In de kast bevindt zich een solar powered kwaliteitsuurwerk. Deze is hierdoor oplaadbaar met zowel zon- als kunstlicht.

Daarnaast werkt het horloge ook op radio signaal. Nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in. 

Dit prachtige horloge is schokbestendig en is uitgerust met een energiebesparende Bluetooth-technologie waarmee het horloge draadloos met de smartphone kan worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden. Het model beschikt ook over een led-lampje, AM/PM indicator, wereldtijden, chronograaf functie, alarm, dag en datum aanduiding en een phone finder; Smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.

Het horloge is 20 ATM waterdicht. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor duiken. 

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 1.100,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie MT-G
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 51 mm
Materiaal Kast Roestvrij Staal
Kleur Kast Zilver
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Roestvrij Staal
Kleur band Zilver
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Solar
Type sluiting Vouwsluiting
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 jaar