Nieuw
G-Shock MTG-B3000CXD-9AER Year of the Dragon horloge G-Shock MTG-B3000CXD-9AER Year of the Dragon horloge G-Shock MTG-B3000CXD-9AER Year of the Dragon horloge G-Shock MTG-B3000CXD-9AER Year of the Dragon horloge G-Shock MTG-B3000CXD-9AER Year of the Dragon horloge G-Shock MTG-B3000CXD-9AER Year of the Dragon horloge

2024 Year of the Dragon Limited Edition

G-Shock MTG-B3000CXD-9AER Year of the Dragon horloge

G-Shock

Begroet het jaar 2024, het jaar van de draak, met dit buitengewone G-Shock MTG-B3000CXD-9AER horloge dat origineel G-SHOCK-hars harmonieus combineert met metaal in een innovatieve vorm en ontwerp geïnspireerd op de majestueuze draak van goud.

De drakenschubben op de rand en de bandlus worden verfraaid met een goudkleurige ioncoating en krijgen textuur door middel van etsen en laserbewerking. Dit drakenmotief herhaalt zich in de opdruk op de wijzerplaat, terwijl de achterzijde van de behuizing is gegraveerd met een afbeelding van een vliegende draak. Het resultaat is een ontwerp dat net zo mythisch is als het wezen zelf.

Met de geavanceerde Dual Core Guard-constructie, wordt de MTG-B3000 module beschermd door middel van een met koolstof versterkte harsbehuizing, omhuld door metalen delen aan de buitenkant. Door herhaaldelijk persen, snijden en polijsten wordt de roestvrijstalen behuizing opgebouwd tot een complexe 3D-vorm. De achterkant van de behuizing fungeert tevens als verbindingsstuk voor de band en als bescherming voor de kroon en knoppen, wat resulteert in een compacter, slanker horloge.

Deze innovatieve, robuuste stijl biedt niet alleen visuele pracht, maar ook volledige functionaliteit. Maak verbinding met uw smartphone via Bluetooth® met de CASIO WATCHES-app. Dankzij de Multiband 6-radiobediening, het Tough Solar-oplaadsysteem en de heldere ledverlichting blijven deze horloges topprestaties leveren, ongeacht de omstandigheden.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 1.050,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie MT-G
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 50.9mm
Materiaal Kast Roestvrij Staal met een gepolijste wolfraam bezel
Kleur Kast Goudkleur + Zwart
Kleur Wijzerplaat Zwart met goudkleurige accenten.
Materiaal Band Resin
Kleur band Zwart
Breedte band 25mm
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Solar Powered - Radio controlled - Bluetooth
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar