G-Shock MT-G City Rainbow horloge MTG-B2000YR-1AER G-Shock MT-G City Rainbow horloge MTG-B2000YR-1AER G-Shock MT-G City Rainbow horloge MTG-B2000YR-1AER G-Shock MT-G City Rainbow horloge MTG-B2000YR-1AER G-Shock MT-G City Rainbow horloge MTG-B2000YR-1AER

Gelimiteerde editie

G-Shock MT-G City Rainbow horloge MTG-B2000YR-1AER

G-Shock

Casio keert terug naar de veelgeprezen MTG-B2000-serie met de exclusieve G-Shock MTG-B2000YR-1AER, een beperkte editie die nu verkrijgbaar is in onze webshop. Dit uitzonderlijke uurwerk heeft een roestvrijstalen lunette met boeiende regenboogionenplating, gecombineerd met een veelkleurig, met koolstof gelamineerd bezelframe, waardoor een prachtig regenboogstreepeffect langs de zijkanten van het horloge ontstaat. De voorkant is op ingewikkelde wijze geëtst en is geïnspireerd op het dynamische stadsbeeld 's nachts. Opmerkelijke kenmerken zijn onder meer regenboogkleurige oppervlakken op de wijzers en indexen.

Dit model is de eerste release in de MTG-B2000-serie sinds 2021 en het debuut sinds de MTG-B2000YBD-1A en valt op door zijn carbon bezelframe. In tegenstelling tot zijn voorganger, die een roestvrijstalen band had en 131 gram woog, wordt de MTG-B2000YR-1AER geleverd met een harsband, waardoor het totale gewicht wordt teruggebracht tot 104 gram. 

De MTG-B2000YR-1AER meet 55,1 x 49,8 x 15,9 millimeter en beschikt over Tough Solar-energie, Multi-Band 6 automatische radiotijdcorrectie, Bluetooth-smartphonekoppeling en Triple G Resist voor bescherming tegen schokken, centrifugale zwaartekracht en trillingen. De MTG-B2000-serie is vervaardigd in Japan en beschikt over een display van saffierglas en een monocoque behuizing van carbon. Extra functionaliteiten zijn onder meer dubbele tijd, stopwatch, timer, alarm, volledig automatische kalender en LED-licht. Naadloze connectiviteit met de Casio Watches smartphone-app via Bluetooth ontgrendelt extra functies zoals automatische tijdcorrectie, eenvoudige klokinstelling, wereldtijd in ongeveer 300 steden, klokstatusweergave, zelfcontrole en telefoonzoeker.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 1.500,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie MT-G
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 50mm
Materiaal Kast Koolstof/ Roestvrij staal
Kleur Kast multi-colored carbon
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Urethaan
Kleur band Zwart
Materiaal Glas Saffierglas met antireflecterende coating
Uurwerk Solar Bluetooth + Multi Band 6
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar