G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000B-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000B-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000B-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000B-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000B-1AER G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000B-1AER

MTG-B3000B-1AER

G-Shock MT-G Horloge MTG-B3000B-1AER

G-Shock

Dit G-Shock MT-G MTG-B3000B-1AER horloge heeft een roestvrij stalen kast gecombineerd met carbon met een diameter van 51 mm en is voorzien van een resin band met gesp sluiting.

In de kast bevindt zich een solar powered kwaliteitsuurwerk. Deze is hierdoor oplaadbaar met zowel zon- als kunstlicht.

Daarnaast werkt het horloge ook op radio signaal. Nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in. 

Dit prachtige horloge is schokbestendig en is uitgerust met een energiebesparende Bluetooth-technologie waarmee het horloge draadloos met de smartphone kan worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden. Het model beschikt ook over een led-lampje, AM/PM indicator, wereldtijden, chronograaf functie, alarm, dag en datum aanduiding en een phone finder; Smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.

Het horloge is 20 ATM waterdicht. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor duiken. 

Bekijk alle specificaties



Prijs:
€ 999,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie MT-G
Vorm Kast Round
Diameter Kast 51 mm
Materiaal Kast Stainless Steel
Kleur Kast Zwart
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Resin
Kleur band Zwart
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Solar Quartz
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar