Nieuw
G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER

kompas, barometer, hoogtemeter, thermometer

G-Shock Mudmaster horloge GWG-B1000-1AER

G-Shock

De horloges van de G-SHOCK Master of G-lijn, speciaal ontwikkeld voor professionals die in de meest veeleisende omstandigheden werken, zijn voorzien van functionaliteiten die nog robuuster zijn. De MUDMASTER gaat zelfs een stap verder door moeiteloos de meest ruige landomgevingen aan te kunnen, en geniet daarom de waardering en het vertrouwen van boswachters en reddingsteams die onder extreme omstandigheden opereren.

De comfortabele GWG-B1000 heeft een metalen buitenkant die vervaardigd is met uiterst nauwkeurige smeedtechnieken, en een harsbehuizing versterkt met koolstofvezels voor hoge sterkte en uitstekende duurzaamheid.

Dit horloge is radiogestuurd, werkt op zonne-energie en beschikt over een drievoudige sensor die je op de hoogte houdt van richting, hoogte, barometrische druk en temperatuur. Met dubbele ledlampjes en saffierglas blijft de leesbaarheid optimaal, ongeacht de omstandigheden.

Voer een specifieke locatie in de app in en de locatie-indicator functie verplaatst de secondewijzer naar de 3-uurpositie in die richting, zodat je altijd op koers blijft, zelfs bij beperkt zicht door extreme omstandigheden zoals een zandstorm.

Het gebruik van harssoorten van biologische oorsprong voor de kast, bepaalde delen van de rand en de band benadrukt het milieubewuste karakter van de MUDMASTER.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 799,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Mudmaster
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 56mm
Materiaal Kast Carbon / Roestvrij staal
Kleur Kast Antraciet
Kleur Wijzerplaat Antraciet
Materiaal Band Kunststof
Kleur band Zwart
Breedte band 28mm
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Solar Quartz
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 20 atm
Garantie 2 Jaar