G-Shock Mudmaster Yellow Accent Horloge GG-B100Y-1AER G-Shock Mudmaster Yellow Accent Horloge GG-B100Y-1AER G-Shock Mudmaster Yellow Accent Horloge GG-B100Y-1AER G-Shock Mudmaster Yellow Accent Horloge GG-B100Y-1AER G-Shock Mudmaster Yellow Accent Horloge GG-B100Y-1AER G-Shock Mudmaster Yellow Accent Horloge GG-B100Y-1AER G-Shock Mudmaster Yellow Accent Horloge GG-B100Y-1AER

GG-B100Y-1AER

G-Shock Mudmaster Yellow Accent Horloge GG-B100Y-1AER

G-Shock

Dit G-Shock Mudmaster Yellow Accent GG-B100-1A3ER horloge heeft een kunststof met carbon (vuilafstotende) kast met een diameter van 55 mm en is voorzien van een kunststof band gecombineerd met Resin; Resin bestaat uit kunsthars en is dankzij de extreme houdbaarheid en flexibiliteit het ideale materiaal voor horlogebanden. 

In de kast bevindt zich een Quartz kwaliteitsuurwerk.

Dit prachtige horloge is schokbestendig en beschikt ook over een Volautomatisch LED-lampje; Met draaien van de pols wordt bij donkere omstandigheden de display automatisch verlicht, wereldtijden, kompas, thermometer, barometer, hoogtemeter, chronograaf functie, 24 uurs functie, alarm, stappenteller, tracklog en een dag en datum aanduiding.

Het horloge is uitgerust met een energiebesparende Bluetooth-technologie waarmee het horloge draadloos met de smartphone kan worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.
Het model heeft ook een Phone Finder; Smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.
Verder heeft het horloge een Track Log; na het activeren van de tracklogfunctie worden route- en hoogteprofielen opgeslagen in de smartphone en kunnen ze op een kaart worden bekeken. Bovendien worden ze automatisch opgeslagen in een tracklogboek.

Het horloge is 20 ATM waterdicht. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor duiken. 

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 399,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Mudmaster
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 55 mm
Materiaal Kast Kunststof
Kleur Kast Zwart met gele accenten
Kleur Wijzerplaat Zwart met gele accenten
Materiaal Band Kunststof
Kleur band Zwart
Materiaal Glas Gehard Mineraal Glas
Uurwerk Quartz