Nieuw
G-Shock Origin Full Metal hologe GMW-B5000D-2ER G-Shock Origin Full Metal hologe GMW-B5000D-2ER G-Shock Origin Full Metal hologe GMW-B5000D-2ER G-Shock Origin Full Metal hologe GMW-B5000D-2ER G-Shock Origin Full Metal hologe GMW-B5000D-2ER G-Shock Origin Full Metal hologe GMW-B5000D-2ER

GMW-B5000D-2ER

G-Shock Origin Full Metal hologe GMW-B5000D-2ER

G-Shock

Voeg een vleugje kleur toe aan je klassieke stijl met deze volledig metalen G-SHOCK, voorzien van een levendig blauw accent op de wijzerplaat.

De wijzerplaat heeft een metallic blauwe dampafzetting rondom, wat een unieke touch toevoegt aan het iconische ontwerp met een roestvrijstalen rand en band.

Tussen de rand en de kast bevinden zich bufferende onderdelen van fijn hars, die een drieledige structuur vormen om schokken over de verbindingspennetjes van de band te verspreiden. Dit maakt het volledig metalen G-SHOCK-horloge zeer schokbestendig. Bovendien zorgt een schroefvergrendeling aan de achterkant van de kast voor een goede afdichting.

De metalen bandstukken zijn ontworpen met kuiltjes, geïnspireerd op het originele harsbandje van de allereerste G-SHOCK. De roestvrijstalen rand is zorgvuldig gesmeed, gesneden en gepolijst voor een prachtige diepte en grootte. De bovenkant van de rand is geborsteld afgewerkt, terwijl de afgeschuinde randen een gespiegelde afwerking hebben, waardoor dit chique metalen horloge echt overal schittert.

ref : GMW-B5000-2ER

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 549,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Origin Full metal
Vorm Kast Vierkant
Diameter Kast 43mm
Materiaal Kast Roestvrij Staal
Kleur Kast Zilverkleurig
Kleur Wijzerplaat Blauw
Materiaal Band Roestvrij Staal
Kleur band Zilverkleurig
Materiaal Glas Hardened Mineral Glass
Uurwerk Solar Bluetooth
Type sluiting Vouwsluiting
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 years