Aanbieding
Seiko Astron SSJ009J1 horloge Seiko Astron SSJ009J1 horloge Seiko Astron SSJ009J1 horloge

SSJ009J1

Seiko Astron SSJ009J1 horloge

Seiko

Dit Seiko Astron GPS Solar SSJ009J1 horloge heeft een zwart kleurige titanium kast met een diameter van 39 mm en is voorzien van een zwart kleurige titanium band met een vouwsluiting. In de kast bevindt zich een Solar kwaliteitsuurwerk en het horloge is afgewerkt met een saffier glas met speciale ontpiegelings coating. 

Seiko introduceert het nieuwe 5X GPS Solar kaliber. 's Werelds meest geavanceerde GPS Solar kaliber. Door verbinding te maken met het GPS-netwerk, past de nieuwe Astron zich met één druk op de knop aan uw tijdzone (40 verschillende tijdzones) aan en hoeft hij, door alle energie die hij nodig heeft van het licht alleen, nooit een batterij te vervangen. De nieuwe Astron GPS Solar is sneller, nog gemakkelijker te bedienen en biedt een betere ontvangstmogelijkheid. Het energieverbruik is bovendien geoptimaliseerd.

Deze Astron heeft onder andere een dag en datum indicatie, preventie functie voor overladen, power safe functie, perpatual calender, weergave van het ontvangstresultaat, flight-mode, lichtgevende wijzers en indexen en een automatic hand position alignment.

Bekijk alle specificaties



Prijs:
€ 2.200,00 € 2.300,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Astron
Vorm Kast Achthoekig
Diameter Kast 39mm
Materiaal Kast Titanium (super harde coating) met keramische bezel
Kleur Kast Zwart
Dikte kast 12.3mm
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Titanium (super harde coating)
Kleur band Zwart
Breedte band 21mm
Materiaal Glas Saffier glas met super clear coating
Uurwerk GPS Solar
Type sluiting Vouwsluiting met drukker
Waterdichtheid 200 meter
Garantie 2 Jaar