Seiko Astron Horloge SSH109J1

Titanium GPS Solar horloge

Seiko Astron Horloge SSH109J1

Seiko

Ontdek dit nieuwe Seiko Astron GPS Solar horloge SSH109J1, aangedreven door Seiko's meest geavanceerde en dunste GPS Solar-uurwerk tot nu toe: de 5X53 Dual-Time. Met slechts één druk op de knop maakt het horloge verbinding met 4 of meer satellieten, identificeert de tijdzone en past de wijzers aan naar de juiste lokale tijd. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de energie die alleen door licht wordt gegenereerd. Met een maximale afwijking van slechts 1 seconde per 100.000 jaar ben je verzekerd van nauwkeurigheid.

De strakke lijnen en het slanke profiel geven het horloge een eigentijdse uitstraling. De titanium kast en horlogeband zijn voorzien van een krasbestendige harde coating. Dankzij het lichte gewicht van titanium en het lage zwaartepunt van de kast is het horloge uiterst comfortabel om te dragen.

Dit Seiko-horloge heeft een kast van titanium met een diameter van 42,7 mm en een bijpassende titanium band. Het bevat een hoogwaardig Seiko-uurwerk en is afgewerkt met saffierglas voor duurzaamheid.

Met een waterbestendigheid van 20ATM is het horloge geschikt voor diepzeeduiken. Bovendien wordt het geleverd met 2 jaar garantie voor extra gemoedsrust.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 2.600,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Diameter Kast 42,7 mm
Materiaal Kast Titanium
Dikte kast 12 mm
Materiaal Band Titanium
Lengte Band 18,2 cm
Materiaal Glas Saffier glas
Uurwerk GPS Solar
Waterdichtheid Tot 100 meter