Seiko 5 Sports Masked Rider Limited Edition horloge SRPJ91K1 Seiko 5 Sports Masked Rider Limited Edition horloge SRPJ91K1 Seiko 5 Sports Masked Rider Limited Edition horloge SRPJ91K1 Seiko 5 Sports Masked Rider Limited Edition horloge SRPJ91K1

SRPJ91K1 LIMITED EDITION VAN 4.000 STUKS

Seiko 5 Sports Masked Rider Limited Edition horloge SRPJ91K1

Seiko

Dit limited edition Seiko SRPJ91K1 horloge is gemaakt in samenwerking met 'Masked Rider' - een cult vintage Japanse Manga TV serie.

Het ontwerp is geïnspireerd op het 'Hongo model' uit 1968 - het horloge gedragen door Takeshi Hongo - de hoofdpersoon uit 'Masked Rider'.

De wijzerplaat en index van het originele ontwerp zijn behouden binnen een modern SKX ontwerp en een herinterpretatie. De kleur van de wijzerplaat komt overeen met het gezichtsmasker van de Masked Rider, terwijl de gekorrelde kalfsleren band met zijn rode onderkant is geïnspireerd op de sjaal van het personage. Het logo van de Tachibana raceclub dat in het programma op zijn motor staat, is op de achterkant van dit horloge aangebracht.

Dit horloge heeft een 4R36 automatisch kaliber uurwerk en 100 meter waterdichtheid - elk limited edition stuk wordt geleverd met een speciale doos.

Seiko 5 Sports staat bekend om meer dan vijftig jaar betrouwbaarheid, duurzaamheid, prestaties en waarde. ''5'' staat voor de oorspronkelijke vijf belangrijkste kenmerken van elke Seiko 5 die vandaag de dag nog steeds aanwezig zijn: Automatisch uurwerk, Dagweergave, Waterbestendigheid, Verzonken kroon en Duurzame kast en armband.

 

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 490,00

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Seiko 5 Sports
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 42,5mm
Materiaal Kast Roestvrij Staal
Kleur Kast Staalkleurig
Dikte kast 13,4mm
Kleur Wijzerplaat Groen
Materiaal Band Kalfsleer
Kleur band Zwart
Breedte band 22mm
Materiaal Glas Hardlex mineraal glas
Uurwerk 4R36 Automatic & Manual Winding