Solitair 0.61 crt. Solitair 0.61 crt.

Natuurlijke Diamant

Solitair 0.61 crt.

City Diamonds

Ontdek onze exclusieve solitaire ring, vakkundig met de hand vervaardigd in ons atelier. De schitterende diamant, gezet met zes fijne poten, straalt tijdloze elegantie uit.

Deze prachtige ring is vervaardigd van hoogwaardig 18-karaats geelgoud, maar we bieden ook de mogelijkheid om te kiezen voor 14-karaats goud, evenals witgoud en roségoud, zodat je de ring kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

De ring is beschikbaar in een gemiddelde damesmaat, en mocht je later je maat willen aanpassen, dan bieden we de service om de ring te vergroten of te verkleinen.

Bij aankoop van diamanten bij ons, profiteer je van ons unieke doorgroei-systeem (groeibriljant), waarmee je gekochte diamanten kunt inruilen voor een grotere steen, mocht je dat wensen.

Daarnaast bieden wij een jaarlijkse servicebeurt aan voor de diamanten sieraden die bij ons zijn aangeschaft, zodat je altijd kunt genieten van de pracht en perfectie van jouw kostbare juwelen. Ontdek de zorg en vakmanschap die wij in elk detail leggen, en beleef de tijdloze schoonheid van onze handgemaakte creaties.

 

Van   €5.650, -

Voor: €3.749, -

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 3.749,00

GEVONDEN IN:
Sieraden

Product specificaties

Edelsteen Diamant
Slijpvorm Briljant Geslepen, 57 facetten
Aantal Stenen 1
Gewicht Diamant 0.61 crt.
Diamant Kleur Wesselton - H
Diamant Zuiverheid VS2
Materiaal Goud
Kleur Goud Geel
Karaat Goud 18 Karaat
Artikel Nummer 4478