G-Shock Gravity Master Horloge GPW-2000-1A2ER

GPW-2000-1A2ER

G-Shock Gravity Master Horloge GPW-2000-1A2ER

G-Shock

Dit G-Shock Gravity Master GPW-2000-1A2ER horloge heeft een kunststof kast met een diameter van 57 mm en is voorzien van een carbon/hars band met gesp sluiting. Afzonderlijk zijn carbon en hars sterk en duurzaam. Gecombineerd zorgen ze voor een nog sterkere armband die bijzonder duurzaam is. Bovendien ziet het carbonpatroon op de armband er niet alleen fraai uit, maar geeft dit het horloge ook een sportieve look.

In de kast bevindt zich een solar powered kwaliteitsuurwerk. Deze is hierdoor oplaadbaar met zowel zon- als kunstlicht.

Daarnaast werkt het horloge ook op radio signaal. Nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in. 

Het horloge is ook nog eens verbonden met GPS. Dankzij de GPS-ontvanger geeft het horloge altijd en overal ter wereld exact de juiste tijd aan.

Dit prachtige horloge heeft een krasvrij saffier glas, is schokbestendig en is uitgerust met een energiebesparende Bluetooth-technologie waarmee het horloge draadloos met de smartphone kan worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden. Het model beschikt ook over een chronograaf functie, alarm, dag en datum aanduiding en een dual time.

Het horloge is 20 ATM waterdicht. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor duiken. 

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 799,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Gravity Master
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 57 mm
Materiaal Kast Kunststof
Kleur Kast Zwart
Dikte kast 18 mm
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Carbon
Kleur band Zwart
Lengte Band 21 cm
Breedte band 30 mm
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Solar
Type sluiting Gesp
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 2 Jaar