Aanbieding
G-Shock MR-G Horloge MRG-G2000CB-1ADR

MRG-G2000CB-1ADR

G-Shock MR-G Horloge MRG-G2000CB-1ADR

G-Shock

Dit G-Shock MRG-G2000CB-1ADR horloge heeft een zwarte titanium kast met een diameter van 50mm en is voorzien van een titanium zwarte band met vouwsluiting. In de kast bevindt zich een solar powered kwaliteitsuurwerk. Deze is hierdoor oplaadbaar met zowel zon- als kunstlicht.

Daarnaast werkt het horloge ook op radio signaal. Nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in. 

Het horloge is ook nog eens verbonden met GPS. Dankzij de GPS-ontvanger geeft het horloge altijd en overal ter wereld exact de juiste tijd aan.

Dit prachtige horloge heeft een krasvrij saffier glas, is schokbestendig en is uitgerust met een energiebesparende Bluetooth-technologie waarmee het horloge draadloos met de smartphone kan worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden. Het model beschikt ook over een chronograaf functie, alarm, dag en datum aanduiding en een dual time.

Het horloge is 20 ATM waterdicht. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor duiken. Op de MR-G modellen van G-Shock zit 3 jaar internationale garantie. 

 

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 3.300,00 € 3.700,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie MR-G
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 50 mm
Materiaal Kast Titanium
Kleur Kast Zwart
Dikte kast 16.9 mm
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Titanium
Kleur band Zwart
Lengte Band 21 cm
Breedte band 26 mm
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Solar
Type sluiting Vouwsluiting
Waterdichtheid 20 ATM
Garantie 3 Jaar