Aanbieding
Seiko Premier Kinetic Horloge SRG001P2

Seiko

Seiko Premier Kinetic Horloge SRG001P2

Seiko

Dit Seiko Premier SRG001P2 Heren horloge heeft een zilver kleurige roestvrij stalen kast met een diameter van 41.5 mm en is voorzien van een zwart lederen band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en deze is afgewerkt met een kras vrij saffier glas.

Deze Seiko heeft een Kinetic uurwerk en is voorzien van een datum. Dit model heeft een Auto Relay systeem. Als u het horloge na een tijd niet dragen oppakt en beweegt, zet het horloge zichzelf op de juiste tijd. 

Dit horloge heeft ook een Direct Drive Indicator met energiereserve-indicator and Real Time energie display. De energiereserve-indicator geeft een schatting van de tijd dat het horloge nog zal werken zonder dat het opgeladen hoeft te worden. Na het opwekken van energie door het draaien van de kroon geeft de wijzer van de indicator gedurende circa 4 seconden de hoeveelheid nieuw opgewekte energie aan, om vervolgens weer de totale hoeveelheid energiereserve aan te geven.

Kinetic horloges werken op energie die wordt opgewekt door een ronddraaiend gewichtje in het Kinetic horloge. Omdat het horloge beweegt aan uw arm wordt er altijd energie opgewekt. Deze energie wordt opgeslagen en drijft het horloge aan.

Bekijk alle specificatiesPrijs:
€ 375,00 € 750,00
reserveer in onze winkel

GEVONDEN IN:
Horloges

Product specificaties

Collectie Premier
Vorm Kast Rond
Diameter Kast 41.5 mm
Materiaal Kast Roestvrij staal
Kleur Kast Zilver
Dikte kast 12.5 mm
Kleur Wijzerplaat Zwart
Materiaal Band Leer
Kleur band Zwart
Breedte band 18 mm
Materiaal Glas Saffier Glas
Uurwerk Kinetic
Gang Reserve 1.5 Maand
Type sluiting Vouwsluiting
Waterdichtheid 10 ATM
Garantie 2 Jaar